دانلود آهنگ جدید 97

دانلود آهنگ جدید 97 آهنگ شاد 97 آهنگهای شاد سال 1397

دانلود آهنگ جدید 97

دانلود آهنگ جدید 97 آهنگ شاد 97 آهنگهای شاد سال 1397

سرویس های رایگان مانیتور آپ تایم و آنلاین بودن سایت

خب، هیچ یک از ما نمی توانیم ۲۴ ساعت روز مقابل کامپیوتر بنشینیم و مراقب باشیم که سایت مان دائما آنلاین بوده و به درستی کار کند. همچنین مهمتر از آن هنگامی که سایت روی کامپیوترمان بالا نمی آید، اول از همه باید مطمئن شویم که مشکل از کامپیوتر ما یا شرکت سرویس دهنده اینترنت مان است، یا اینکه هاست سایت مان مشکل پیدا کرده و سایت در همه جا Down شده و با مشکل مواجه شده است. خوشبختانه سرویس های رایگان فراوانی وجود دارند که این مراقبت ۲۴ ساعته را برعهده گرفته و سایت را از نقاط مختلف دنیا کنترل کرده و مرتبا وضعیت آن را به ما گزارش دهند. 

پایین آمدن (Downtime) و در دسترس نبودن سایت، خواه به معنی از دست دادن  سود باشد، خواه تنها به معنی از دست دادن بازدیدکننده باشد، این سرویس ها به شما کمک می کنند که در سریع ترین زمان ممکن از پایین آمد و آنلاین شدن سایت تان آگاه شوید.

ادامه مطلب ...

یاهو میل با تایید لاگین دو مرحله ای

بیش از یک سال بعد از راه اندازی سرویس Two-Step Verification گوگل برای بخش لاگین سرویس جیمیل، بالاخره یاهو هم تصمیم گرفته است کمی امنیت کاربرانش را بهبود بخشیده و این قابلیت را برای آنها در نظر بگیرد. 

 

دارندگان اکانت یاهو هم اکنون می توانند با اضافه کردن شماره موبایل شان در تنظیمات اکانت کاربری شان، قابلیت Second sign-in verification را برای امنیت بیشتر فعال نمایند.

yahoo-2-fact.jpeg

ادامه مطلب ...

هکر کیست؟ تعریف هک چیست؟

در این مطلب فقط می خواهیم بدانیم که اصلا هک کردن چه معنی دارد و به چه کسی هکر می گویند. تفاوت بین هک کردن و کرک کردن در چیست… و چیزهایی از این دست.

برای تعداد زیادی از مردم هک کردن همیشه یک سوال است. این همیشه یک مساله تفکر برانگیز و یک سوال خارق العاده است. اما هک کردن یک کار کوچک یا یک مرحله ساده نیست که به راحتی قابل درک باشد. بلکه یک فرآیند است که برای انجام آن شما نیازمند صبر و شکیبایی فراوانی هستید. ادامه مطلب ...

شیوه ردیابی دستی تروجان های مخفی درون کامپیوتر

شما هم نگران این هستید که علی رغم استفاده از برنامه های امنیتی ممکن است تروجان، ویروس یا کی لاگری روی سیستم تان مخفی شده باشد و در حال جمع آوری و ارسال اطلاعات تان برای هکرها باشد؟ خب، اگر شما هم جزو گروهی هستید که در چنین موقعیتی هستند، بهتر است با همراهی ما در این مقاله کوتاه، نگرانی را از خود دور کنید.

تنها کافی است با کمک نرم افزار امنیتی با نام Process Revealer به مقابله با این مخفی کاری ها رفته و همه فرآیند ها و پردازش های مخفی درون سیستم تان را پیدا کنید.

process_revealer.png

ادامه مطلب ...

معرفی بدترین رمزهای عبور سال ۲۰۱

معرفی بدترین رمزهای عبور سال ۲۰۱۱


 

ما هم قبول داریم که به ایجاد ترکیب مناسب و به خاطر سپاری حروف کوچک و بزرگ، اعداد، علائم، حروف الفبای مصری، علائم هیروگلیف و… کار سختی است، اما واقعا باورتان می شود هنوز افرادی باشند که رمزعبور یا همان پسورد ایمیل شان عبارت password باشد! 

طبق اعلام شرکت SplashData که سازنده برنامه مدیریت رمزهای عبور است، متاسفانه هنوز رده های بالای بدترین رمزهای عبور در اختیار عبارت password و 123456 است. با استفاده از اطلاعات شخصی میلیون ها کاربر که بعد از هک سرورهای مختلف مانند سونی و CIA، توسط هکرها  منتشر شده، این شرکت لیستی از ۲۵ رمزعبور ضعیف امسال را منتشر کرده است.

رمزعبور شماره ۹ (trustno1) جالب و کنایه آمیز است و عجیب اینکه این همه پرکاربرد شده و رمزعبور شماره ۱۸ (passwOrd) نشان می دهد که اکثر افراد برعکس آنکه سعی می کنند باهوش و زرنگ جلوه کنند، اینچنین نیستند.

ادامه مطلب ...